2015. július 6., hétfő

Expressz vaníliás meggyleves

Nyáron senki nem akar sokat bajlódni a konyhában, pont erre való ez a leves. Főzés nélkül készíthető. A hozzávalókat könnyű megjegyezni mert mindenből egy kell bele




Hozzávalók:

  • 1 l tej
  • 1 üveg meggy befőtt  (350 g)
  • 1 doboz tejszín  (2 dl)
  • 1 zacsi vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
  • 1 narancs héja



Elkészítés:

  1. A tej egy részében csomómentesre keverjük a pudingport, majd beleöntjük a maradék tejet, tejszínt.
  2. A meggy befőttet beletesszük a vaníliás keverékbe a befőtt levével együtt és elkeverjük.
  3. Lehűtjük, tejszínhabbal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése